Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 octombrie 2020

Urmărire ca în filme prin Măciuca și Valea Mare


• mașina urmărită de polițiști s-a răsturnat

Pe 6 septembrie, poliţiştii Secţiei 10 Măciuca, aflați în timpul atribuțiunilor de serviciu, au avut parte de un moment mai rar întâlnit. După ce au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism, pe DJ 643 B – Măciuca, șoferul nu a oprit. Oamenii legii s-au aruncat în mașinile de serviciu și au pornit în urmărirea celui care nu a respectat semnalul. Urmărirea desprinsă parcă din filmele de acțiune a avut loc pe Drumul Județean 643 – B, pe raza comunei Valea Mare, cât și pe Drumul Național 67 – B, pe raza comunei Măciuca.

În mașina urmărită se aflau doi pasageri. Ce au pățit aceștia?

După câteva minute de goană nebună, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în şanţ. În urma legitimării conducătorului auto, s-a stabilit că el se numește Costin S., are vârsta de 40 de ani, fiind domiciliat în comuna Valea Mare. Un echipaj al ambulanţei a fost chemat la faţa locului, însă medicii au constatat că șoferul și pasagerul din dreapta nu prezentau leziuni vizibile.

Cum s-a încheiat totul?

Procedural, polițiștii au verificat conducătorul auto cu aparatul alcooltest. Rezultatul indicat de aparat a fost o alcoolemie de 0,40 alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 40 de ani a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

Alte articole de la Politie