Un steag tricolor cu înălțimea de 20 metri va trona în centrul Râmnicului


• motivul pentru care steagul va fi montat este uluitor: nu toți elevii de liceu cunosc culorile drapelului României!
În cadrul conferinței de presă desfășurată, vineri, la sediul Primăriei Râmnicului, edilul Mircia Gutău a oferit mai multe declarații interesante. Poate cea mai inedită și care reprezintă, totodată, o noutate pentru cei care așteaptă inaugurarea spațiului central este aceea a montării unui uriaș steag tricolor. Legat de acest aspect, Mircia Gutău a oferit și motivul pentru care autoritățile au decis să monteze uriașul steag tricolor: nu toți elevii de liceu, care învață în oraș, cunosc culorile specifice țării noastre: roșul, galbenul și albastrul!
„Vom monta steagul României în centrul municipiului, pe un catarg cu înălțimea de 20 de metri. Facem asta pentru că am depistat că sunt copii de clasele a IX-a și a X-a care nu știu cele trei culori. Catargul cu înălțimea de 20 de metri l-am comandat, steagul îl avem deja. După ce va fi montat, steagul va fi un punct de referință pentru Râmnic”, a declarat Mircia Gutău în cadrul conferinței de presă.

Muncitorii lucrează și astăzi, în zi de sâmbătă, pentru finalizarea lucrărilor

Cât privește inaugurarea noului spațiu central al Râmnicului, Mircia Gutău a avansat data de 30 septembrie. Adică exact sâmbăta viitoare. Rămâne de văzut dacă vor fi gata lucrările până la acel moment; însă cert este faptul că muncitorii trebăluiau de zor pe șantier chiar și în această dimineață de sâmbătă, 23 septembrie. Până și difuzoarele sunt deja montate, din acestea răsunând acorduri ritmate chiar de la primele ore ale acestei dimineți!

Posting....