Un nou meci al echipei de handbal, LIVE pe site-ul Curierului


SCM Râmnicu Vâlcea va disputa, sâmbătă, 4 mai, antepenultimul meci din acest sezon al Ligii Florilor de handbal feminin. Cu începere de la ora 17.00, echipa râmniceană (locul secund în clasament, 60 de puncte) va evolua pe terenul clujencelor de la Club Sportiv Universitar (locul 12 în clasament, 12 puncte). Cum acest joc nu va fi televizat, cotidianul nostru, prin intermediul canalului YouTube, va transmite în direct partida de la Cluj-Napoca. Link-ul pe care trebuie să îl accesați este următorul: https://youtu.be/CEtArQQ1iWA
Reamintim, cu numai trei etape rămase de disputat până la finalul sezonului din Liga Florilor de handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului. Echipa din Capitală este deocamdată aflată pe primul loc în ierarhie prin prisma golaverajului superior, însă formația râmniceană poate câștiga titlul de campioană chiar și la egalitate de puncte datorită rezultatelor favorabile pe care le are în urma celor două dueluri directe din acest sezon cu CSM București. De aceea, toate cele trei meciuri pe care echipa noastră le mai are de disputat, inclusiv cel de sâmbătă de la Cluj, sunt ca niște adevărate finale în urma cărora titlul de campioană națională poate reajunge la Vâlcea după o pauză de șase ani!

Programul Vâlcii până la finalul campionatului

Etapa a XXIV-a (sâmbătă, 4 mai)
CSU Cluj-Napoca – SCM Râmnicu Vâlcea
Etapa a XXV-a (duminică, 12 mai)
SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Slatina
Etapa a XXVI-a (duminică, 19 mai)
Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea

Programul Bucureștiului până la finalul campionatului

Etapa a XXIV-a (sâmbătă, 4 mai)
Gloria Buzău – CSM București
Etapa a XXV-a (duminică, 12 mai)
CSM București – SCM Craiova
Etapa a XXVI-a (duminică, 19 mai)
Minaur Baia Mare – CSM București

Cinci echipe se «bat» pentru ultimul loc al podiumului

Cu SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București deja sigure de ocuparea primelor două poziții în clasamentul final (rămâne de văzut în ce ordine!), alte cinci echipe sunt angrenate într-o luptă extrem de strânsă pentru ocuparea ultimului loc al podiumului și adjudecarea medaliei de bronz. Rezultatele din ultima rundă au încâlcit și mai mult situația acestora, patru dintre pretendente fiind despărțite de numai trei puncte: Gloria Bistrița – 36p, Măgura Cisnădie – 35p, Corona Brașov – 34p, SCM Craiova – 33p. În această luptă pentru poziția a treia, e drept cu șanse mult mai reduse, intră și HC Zalău. Formația pregătită de antrenorul Gheorghe Tadici ocupă momentan poziția a șaptea, cu 30 de puncte. Totuși, cum până la finalul campionatului au rămas trei etape, diferența de șase puncte față de ocupanta poziției a treia lasă zălăuancelor speranțe matematice pentru o medalie de bronz și o prezență în cupele europene.

Programul etapei a XXIV-a

Sâmbătă, 4 mai, ora 11.00
CSM Slatina – HC Dunărea Brăila
Sâmbătă, 4 mai, ora 17.00
CSU Cluj-Napoca – SCM Râmnicu Vâlcea
Sâmbătă, 4 mai, ora 17.30
SCM Gloria Buzău – CSM București
Duminică, 5 mai, ora 11.00
SCM Craiova – HC Zalău
Duminică, 5 mai, ora 17.00
Gloria Bistrița – CSM Galați
Duminică, 5 mai, ora 18.00
Corona Brașov – Minaur Baia Mare
Măgura Cisnădie va sta

Posting....