Un Mărțișor de Sentimente cu Loredana! 2 martie, ora 19:30, Sala Sporturilor “Traian” Ramnicu Valcea


Anul acesta, primavara vine cu cele mai frumoase sentimente! Pe 2 martie Loredana va sustine un show grandios la Sala Sporturilor “Traian” din Ramnicu Valcea, de la ora 19:30. Accesul publicului se face incepand cu ora 18:30. Concertul face parte din turneul “Sentimente”, pe care artista il va desfasura in aceasta primavara in mai multe orase din Romania. Turneul se va desfasura potrivit calendarului de mai jos.
1 martie – Craiova – Sala Polivalenta
2 martie – Ramnicu Valcea – Sala Sporturilor “Traian”
3 martie – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
6 martie – Brasov – Teatrul “Sica Alexandrescu”
7 martie – Iasi – Teatrul National “Vasile Alecsandri”
8 martie – Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”
13 martie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
14 martie – Galati – Casa de Cultura a Sindicatelor
15 martie – Buzau – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”
16 martie – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
20 martie – Cluj Napoca – Opera Nationala Romana
21 martie – Oradea – Teatrul de Stat
22 martie – Timisoara – Filarmonica “Banatul”
In noiembrie anul trecut, Loredana a sustinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul Sentimente a fost asemenea unei usi deschise direct in sufletul artistei. Spectatorii au calatorit prin viata si activitatea Loredanei, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare data audienta cu un show complex, un spectacol multisenzorial.
Loredana, artista care a revolutionat arta spectacolului in Romania, va aduce o primavara de Sentimente, adaptand productia de la Sala Palatului pentru toti cei care nu au putut ajunge in Bucuresti! Cu o cariera de 30 de ani in care s-a reinventat si a inovat continuu, asa cum nu a mai facut-o vreodata un alt artist roman, Loredana este un icon al industriei muzicale.
Biletele pentru concertul Sentimente pe care Loredana il va sustine in Ramnicu Valcea se gasesc la River Plaza Mall, la Sala Sporturilor si online, pe eventim.ro si bilete.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este: 100 lei – categoria VIP, 80 lei – categoria I, 60 lei – categoria a II-a.