Triplu eveniment aniversar la Primăria Râmnicului


• edilul Gigi Matei a premiat 31 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, 20 de veterani de război și 15 nonagenari care au intrat în „Clubul Longevivilor”

Joi, la Primăria Râmnicului a avut loc un adevărat maraton al aniversărilor. Seria a fost deschisă de o ceremonie festivă în Sala de Consiliu, unde 31 de cupluri de râmniceni au primit Diploma „Nunta de Aur”, tichete sociale în sumă de 600 de lei, marcând evenimentul prin ciocnirea unei cupe de şampanie cu primarul interimar Gigi Ion Matei. Apoi, 20 de veterani de război (din cei 39 care au fost sărbătoriţi în total în această zi) au fost prezenţi la primărie pentru a primi, cu ocazia marcării „Anului Veteranilor de Război”, o Diplomă Aniversară, precum şi un sprijin financiar în valoare de 500 lei. Alături de veteranii de război, la Primăria Râmnicului s-a aflat şi o parte dintre cei 15 nonagenari care, tot joi, au primit diploma de intrare în „Clubul Longevivilor”, precum şi tichete sociale cu valori de 500 lei. Un alt sărbătorit a fost Cerbu Gh. Nicolae, care, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 101 ani, a primit şi un sprijin financiar în valoare de 1.000 lei. De la debutul acestei acţiuni, în anul 2012, numărul râmnicenilor cu vârste de peste 90 ani care au intrat în „Clubul Longevivilor” a ajuns la 288.

500 de tineri vor fi premiați săptămâna viitoare

Un alt eveniment aniversar organizat de Primăria Râmnicului va avea loc săptămâna viitoare. Acesta se va adresa unei categorii diferite de râmniceni. Mai exact, aproximativ 500 de tineri liceeni vor fi sărbătoriţi la primărie cu ocazia împlinirii, în ultima perioadă, a vârstei de 18 ani. Cu această ocazie, ei vor primi Atestatul de Cetăţean cu Drepturi Depline al Municipiului Râmnicu Vâlcea.