Tânără bolnavă, plecată de la domiciliu


• cine o vede este rugat să sune de urgență la 112

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea face publică sesizarea cu privire la faptul că, la data de 6 ianuarie, în jurul orei 18.00, o tânără a plecat voluntar de la domiciliu. Fata are vârsta de 22 ani, se numește Natalia Grejdean, locuiește în comuna Câineni. Ea a plecat din cadrul familiei motivând că merge în centrul satului pentru a cumpăra pâine. Însă nu a revenit nici până în prezent!
Conform informațiilor oferite de polițiști, persoana în cauză are următoarele semnalmente: aproximativ 1,65 metri înălţime; aproximativ 50 kg greutate, ochii căprui, părul negru, tuns scurt, la nivelul umerilor, cu breton, având defecte de deplasare şi de vorbire din cauza afecţiunilor fizice (cifoză) şi psihice.
„La data plecării, persoana în cauză purta încălţăminte sport de culoare închisă, pantaloni de culoare albastru închis, geacă de culori negru şi vişiniu şi căciulă neagră. În situaţia în care este văzută, vă rugăm să anunţaţi organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.