Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Suprem Dance – azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!


• la International Dance Cup Timișoara, 4-5 iunie, ringul a fost „rezervat” vâlcenilor

Un alt concurs de dans sportiv, de talie internațională, a avut loc week-endul trecut la Timișoara. Cum era și firesc, Clubul de Dans Suprem Dance Rm. Vâlcea nu putea lipsi de la asemenea competiție, mai ales că avea pregătită și „artileria grea” pentru a face față provocării.
Încă o dată munca și seriozitatea au triumfat. International Dance Cup Timișoara a fost prilejul să demonstrăm că la Vâlcea este o adevărată școală de dans sportiv, care îl are ca punct de reper pe acest tânăr antrenor, Bogdan Stîrcu – reprezentantul Suprem Dance Rm. Vâlcea. Timp de 25 ani, ca practicant al acestui sport și apoi ca antrenor, știe foarte bine că, pentru a face performanță, trebuie să pleci de jos, să «tragi tare» (cum îi place lui s-o spună), să te ridici și să muncești înzecit pentru a te menține acolo sus. Se pare că sugestia pozitivă merge mână-n mână cu munca la sală, așa se justifică și numeroasele rezultate obținute la concursurile din țară și străinătate.
Perechea compusă din Alexandru Vătafu și Dea Ciucă au obținut la categoria Open Basic 6-9 ani următoarele rezultate:

Juvenile I. LATINO locul I.
Juvenile I. Standard locul II.
Perechea Dumitrescu David și Stanciu Ștefania, au obținut la categoria Open Basic 10-11 ani, Juvenile II. LATINO locul 6.
„Bravo copii frumoși, bravo părinți!” posta antrenorul Bogdan pe Facebook, după terminarea competiției sportive, când, firește și-a îmbrățișat elevii, părintește, cu ochii umezi… de bucurie, zicem noi.
Acești minunaţi copii, ca și mulţi alții din orașul Rm. Valcea sunt antrenaţi, după cum aminteam mai sus, de Bogdan Stîrcu la Clubul Suprem Dance Rm. Vâlcea.

Suprem 5 Suprem 1Suprem 4 Suprem 3

Alte articole de la Actualitate