ȘTAFETA VETERANILOR a ajuns la Râmnicu Vâlcea


Luni, 18 octombrie 2021, echipa voluntarilor Invictus din Curtea de Argeș, a predat Ștafeta Veteranilor de pe traseu galben, echipei voluntarilor Invictus din Râmnicu Vâlcea. Evenimentul de predare – primire a ștafetei s-a desfășurat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în prezența prefectului județului Vâlcea – Sebastian Fârtat și a șefului de stat major al Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” și al Garnizoanei Râmnicu Vâlcea – locotenent-colonel Marius Gâju.
Conducătorul echipei argeșene, locotenentul-colonel Costinel Popa, a dorit să mulțumească geniștilor vâlceni pentru primirea făcută și le-a urat succes în îndeplinirea misiunii. Echipa argeșeană a fost felicitată pentru efortul depus și pentru spiritul Invictus de care a dat dovadă pe timpul parcurgerii traseului până în orașul domnitorului Mircea cel Bătrân.
Marți, 19 octombrie 2021, echipa voluntarilor Invictus din Râmnicu Vâlcea va duce Ștafeta Veteranilor pe Valea Oltului până la Cimitirul Eroilor din comuna Boița, județul Sibiu.