Spitalul Județean a scos la concurs 26 de posturi vacante


• managerul Ponoran speră să vină medici la Radiologie și Urgențe

Zeci de posturi sunt scoase, în această perioadă, la concurs, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Posturile vacante vizează doi kinetoterapeuți – unul pentru secția neurologie și celălalt pentru secția RMFT, trei infirmieri – vizate fiind secțiile OG1, ATI și Oftalmologie, 14 asistenți: unul șef pentru secția Psihiatrie I, doi generaliști pentru UPU SMURD, unul pentru ATI, unul pentru Medicală, unul pentru Boli infecțioase, doi generaliști pentru Bloc Operator Chirurgie Generală, unul pentru Oftalmologie, unul pentru BFT – masaj RMFB Călimănești, un asistent de laborator și doi generaliști pentru Pediatrie și OG II.
Mai este nevoie de un fizician, un fochist, un instalator, un îngrijitor, un bucătar și doi îngrijitori curățenie secțiile Chirurgie și Ortopedie Pediatrică și Urologie.
„Avem foarte multe posturi scoase la concurs, de la bucătar, infiermieri, fizician la foarte mulți asistenți. Eu sper, însă, să vină specialiști la Radiologie. De asemenea, avem nevoie de medici și la Unitatea de Primiri Urgențe. Trei posturi sunt scoase la concurs. Au mai fost scoase la concurs, dar nu s-a prezentat nimeni, apoi, din nou, s-a înscris o persoană, dar nu a venit la concurs. Avem nevoie de medici la Radiologie și Urgențe. E greu pe UPU, Radiologie și ATI. Nu se înghesuie nimeni, deoarece sunt posturi căutate foarte bine în-afară și mult mai bine plătite”, a declarat managerul SJU Vâlcea, Dan Ponoran.