Spectacolul handbalului mixt revine în Râmnicu Vâlcea


• evenimentul caritabil se desfăşoară sub motto-ul „Handbal pentru comunitate”
În zilele de 24 şi 25 ianuarie, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea şi Asociaţia Sportivă HandbalFan Râmnicu Vâlcea organizează cea de-a cincea ediţie a Turneului Naţional de Handbal Mixt Amatori. Evenimentul caritabil se desfă­şoară sub sloganul „Handbal pentru co­munitate” şi are ca parteneri Primăria Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Ju­deţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, Asociaţia ASIST Râmnicu Vâlcea, pre­cum şi Clubul Rota­ract Vâlcea. Conform spuselor organi­zato­rilor, şi cea de-a cincea ediţie a acestui eveniment sportiv va fi destinată strângerii de fonduri, beneficiarii sumelor de bani astfel colectate urmând să fie participanţii la proiectul umanitar „Tinerilor le Pasă”. Acesta este derulat de către Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea şi are ca scop sprijinirea elevilor din mediul rural, care provin din familii sărace şi se confruntă cu un risc crescut de abandon şcolar. Aşa cum aţi aflat şi cu alte ocazii, proiectul demn de toată lauda la care facem referire a fost lansat în anul 2009 şi s-a desfăşurat în zece localităţi de pe raza judeţului nostru. Beneficiarii au fost selectaţi în urma anchetelor realizate de către asistenţii sociali ai primăriilor localităţilor cuprinse în proiect.
„Dorinţa de a construi durabil în comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care îmbină cele două dimensiuni: susţinerea tinerilor în dificultate şi sportul. Ajuns la cea de-a V-a ediţie, acest eveniment a devenit deja unul de tradiţie, iar fondurile atrase (taxa de participare, sponsorizări, donaţii) vor fi utilizate, ca şi până acum, pentru finanţarea proiectelor care au în centrul lor bunăstarea tinerilor”, se arată în comunicatul de presă emis de către organizatori.

Meciurile se vor desfăşura în trei locaţii. Intrarea este liberă!

Cei interesaţi trebuie să afle că meciurile caritabile de handbal mixt vor avea loc în trei locaţii din Râmnicu Vâlcea. Ne referim aici la Sala Sporturilor „Traian”, sala de sport a Colegiului Energetic şi sala de sport a Colegiului Forestier. De asemenea, ar mai fi util de precizat că intrarea spectatorilor la meciurile ce vor fi organizate către finalul lunii ianuarie este gratuită!

Posting....