„Speakers Arena”, la CNI «Matei Basarab»


De astăzi, se dă startul unui nou proiect sub egida Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab”. Potrivit datelor furnizate de către directorul unității de învățământ, Daniela Elena Calotă (foto), proiectul s-a născut la inițiativa reprezentanților Consi­liu­lui Elevilor liceului râmnicean și se va derula din două în două săp­tămâni.
„Proiectul a fost gândit la inițiativa Consiliului Elevilor liceu­lui, bineînețeles, în parteneriat cu noi, cadrele didactice. «Speakers Arena» este un atelier de dez­voltare a abilităților de comunicare în rândul elevilor. Va fi invitat un lector care va interacționa cu elevii înscriși și se vor simula situații de viață, inclusiv se va învăța vorbitul în public. Practic, se va exersa arta oratoriei, participând și noi, cadrele didactice ale unității”, a declarat, pentru ziarul nostru, directoarea Daniela Calotă.
Atelierul începe la ora 17.30 și se încheie la ora 19.30, urmând să participe elevii din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a. Evenimentul se va desfășura în Sala de Festivități „Jean Monnet”.