Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 mai 2020

Spaniolii caută muncitori pentru recoltarea căpșunilor


Un angajator din Spania anunță, prin rețeaua EURES, că are nevoie de 400 de femei și 400 de cupluri pentru muncă sezonieră în agricultură, mai precis pentru recoltarea căpșunilor, campania 2019. Nu se solicită experiență. Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărțite în șase zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților). Angajatorul plătește transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, telefon 0350.419.715.
Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”. Preselecția solicitanților care doresc să ocupe un loc de muncă la acest angajator va fi făcută de către consilierii EURES, iar CV-urile selectate vor fi trimise la angajator pentru selecția propriu-zisă. Termen limită pentru aplicare: 1 februarie 2019.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate