ȘOCANT: Un argeșean «înarmat» cu o brichetă a murit după ce a încercat să fugă de polițiștii vâlceni!


Scene de groază pe Bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea în noaptea de luni spre marți (23 spre 24 august 2021)! La ora 02.34, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în timpul ce se afla împreună cu alți prieteni pe bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat, aflat la volanul unui autoturism, le-ar fi arătat un pistol. Ulterior, bărbatul cu pistolul ar fi plecat din acel loc.
„Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului. În momentul în care a fost oprit, șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui. La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând decesul conducătorului autoturismului urmărit, un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în Curtea de Argeș”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.

Pistolul era… brichetă!

Oamenii legii au mai anunțat că, în urma verificărilor efectuate, a fost găsit în autoturism și pistolul în cauză. Acesta s-a dovedit a fi o simplă brichetă nefuncțională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.
Sursă foto: ISU Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea