Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

9 iulie 2020

Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în Râmnicu Vâlcea


APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 30 mai – 5 iunie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Mierlei, Aurelian Sacerdoțeanu, Caiselor, bulevardul Tineretului și bulevardul Nicolae Bălcescu.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Alexandru Budișteanu, Matei Basarab, Aurelian Sacerdoțeanu și bulevardul Tineretului.
POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
• s-a înlocuit tronson canalizare menajeră pe bulevardul Tineretului – blocul A12;
• s-a efectuat igienizarea perimetrelor rezervor Fețeni;
• s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Intrarea Grigore Râmniceanu, Drumul Gării și Nistor Dumitrescu;
• s-a curățat rețeaua de canalizare menajeră și s-a refăcut căminul de canalizare pe strada Splaiul Independenței;
• s-au ridicat la cotă cămine de canalizare și guri de scurgere pe strada Luceafărului – blocurile A1 și A2;
• au fost curățate căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe străzile Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Matei Basarab și bulevardul Tineretului;
• s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
• s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
• au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.
REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada bulevardul Pandurilor – blocul A8/I, strada Mihai Eminescu – blocul B12, strada Aleea Panseluțelor – blocurile B15 și C28, strada Lucian Blaga – blocurile A55 și S2, strada bulevardul Tineretului – blocurile A11/I, A12 și B2, strada I.L. Caragiale – blocul A28/I, strada Decebal – blocul G159, strada Aleea Doinei – blocul N2, strada Calea lui Traian – blocurile S16 și S31, strada Marin Preda – blocul A28/II, strada Nicolae Iorga – blocul A27/III, strada Toporașilor, strada Aurelian Sacerdoțeanu, strada I.C. Brătianu – blocul C18, strada Eugen Ciorăscu – blocul A50, strada Mihai Viteazu – blocul 101 și strada Nicolae Grigorescu – blocul E.
30 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 30 de apometre, dintre care 28 verificate și înlocuite și două montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate cinci lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite zece avize de amplasament și două avize tehnice.
• Biroul de Presă al Apavil SA

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate