Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

Senzaţional! Drăgăşeneanul Păun, primul român care i-a luat ochii lui Daum!


• „aripa” CFR-ului a fost singurul fotbalist despre care noul selecţioner s-a arătat interesat şi a cerut informaţii
Invitat să-i urmărească la treabă pe străinii susceptibili de a fi naturalizaţi, selecţionerul naţionalei a fost prezent la Supercupa României, disputată sâmbătă seara, pe cochetul stadion „Cluj Arena” din inima Ardealului. În loc de Camora sau De Amorim, Cristoph Daum a fost fermecat de mijlocaşul vâlcean al CFR Cluj, Alex Păun.
Vasile Miriuţă, antrenorul acestuia, a declarat pentru presa centrală că antrenorul neamţ i-a cerut date despre vâlceanul de 21 de ani care, sâmbătă seara, şi-a spart capul într-un contact violent cu portarul Astrei, Silviu Lung Jr: „M-am întâlnit cu Daum la o cafea. Îmi place cum gândește. Eu sunt dispus să-l ajut cu tot ce pot. Nu m-a întrebat de Camora, m-a întrebat de Păun, dar Adiță trebuie să demonstreze, să fie constant în meciuri, ca domnul Daum să-l convoace. A bătut la porțile naționalei, a fost și în Antalya. A avut două-trei accidentări și a evoluat mai puțin în retur, dar e un jucător care promite. Sunt sigur că Daum a primit o listă cu tineri de perspectivă și de aceea a întrebat de dânsul. Cu Camora am înțeles că ar fi ceva probleme cu cetățenia.”
Alexandru Păun a evoluat, până acum, la naționalele U17, U19 și U21 ale României, dar încă nu a fost convocat la prima reprezentativă. În iarna trecută, a fost inclus în lotul divizionar care a făcut cantonamentul în Antalya, sub comanda lui Anghel Iordănescu. Fotbalistul vâlcean este cotat la 550.000 euro.

Etichete: , ,

Alte articole de la Fotbal