Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2020

Senatorul Coca, prezent la Zilele Orașului Băile Olănești


În week-endul recent încheiat, forfota din stațiunea Băile Olănești a devenit și mai mare. Mii de oamenii din toate colțurile țării, majoritatea turiști, dar și reprezentanți ai politicii și autorităților locale din județul nostru, alături de mulți locuitori, au luat cu asalt stațiunea. Ce să fie, ce să fie? Cu prilejul împlinirii a 489 de ani de atestare documentară a orașului, primarul Sorin Vasilache a organizat un nou moment în cinstea locuitorilor acestui frumos oraș de sub munte. Alături de edilul social-democrat s-au aflat numeroși oameni din administrația publică județeană, dar și parlamentari vâlceni.
Printre cei pe care i-am regăsit alături de Sorin Vasilache la celebrarea frumosului moment s-a numărat și senatorul Laurențiu Coca. I-am cerut un punct de vedere parlamentarului vâlcean, iar cu multă amabilitate, am primit o declarație referitoare la evenimentul din week-end.
„Ca de obicei, la Olănești se organizează evenimente artistice și culturale cu foarte mult bun simț. În nota cu care primarul Sorin Vasilache ne-a obișnuit. Ce pot să le doresc locuitorilor din Olănești de ziua lor… Multe realizări și să se bucure în fiecare zi pentru faptul că locuiesc într-un oraș în care și bucureștenii ar vrea să stea zi de zi. În plus, Olăneștiul are și o frumoasă istorie în spate. Iată că, nu întâmplător, zilele acestea marcăm nu mai puțin de 489 de ani de la prima atestare documentară. La Mulți Ani încă o dată locuitorilor acestui frumos oraș stațiune!”, ne-a transmis senatorul Laurențiu Coca.

Alte articole de la Headlines