SE OPREȘTE APA POTABILĂ pe mai multe străzi din centrul Râmnicului


Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe conducta din OL 133 mm din spatele blocului C1, Sc. A de pe strada General Magheru – Râmnicu Vâlcea, vă informăm că în data de 12 octombrie 2021, între orele 08.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți pe strada Regina Maria (Bl. C4, Bl. C2, PT 18, imobilele nr. 17 și nr. 17A, S.C. Serv Cet SRL), strada Cerna parțial, de la Bl. C1 până la intersecția cu strada V. Olănescu, strada V. Olănescu – imobil Agenția Națională Antidrog Râmnicu Vâlcea și strada General Magheru (Bl. C1 și Bl. P1), din Râmnicu Vâlcea.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL S.A vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
„Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiza a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL S.A vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre”, ne-au anunțat reprezentanții Apavil S.A.
Compartimentul comunicare și mass-media al Societății Apavil S.A.