SE OPREȘTE APA pe o stradă din Râmnic


Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a extinderii rețelei de apă din PE D 110mm și a branșamentului din PE D 25mm, cu rețeaua de distribuție apă potabilă din PE D 110mm, existentă pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș, din Râmnicu Vâlcea, lucrări executate de SC Percom Imobiliare SRL, vă informăm că în data de 30.09.2020 în intervalul orar 09.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile către consumatorii care locuiesc în Râmnicu Vâlcea, pe strada amintită (tronsonul cuprins între strada Știrbei Vodă și pod peste râul Olănești).
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm și consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!
• Compartimentul comunicare, mass-media al societății Apavil S.A.