Săraru vrea să revitalizeze fotbalul juvenil vâlcean


• acesta va ocupa funcția de manager sportiv la CS Municipal
Așa după cum vă informam în numă­rul de ieri al publicației noastre, Dan Săraru (foto stânga) a fost nu­mit, luni, în funcția de manager sportiv al grupării din Parcul Zăvoi. Bun cunos­cător al fenomenului fotbalistic, fostul edil al Primăriei Șirinea­sa se va ocupa de coordonarea activi­tăților de la centrul de copii și juniori al clubului.
„Domnul Săraru nu are nevoie de prea multe prezentări. Va avea un rol important, va coordona activitatea de la centrul de copii şi juniori al clu­bu­lui şi se va ocupa, alături de noi, şi de alte activităţi. Îi dorim mult succes în activitate şi suntem siguri că vom face o echipă bună”, a declarat mana­gerul general al clubului râmnicean, Lucian Munteanu (foto, în centru).
„Mulţumesc pentru propunerea primită. Am avut mai multe opţiuni pentru a-mi continua activitatea, dar am decis să vin la CSM, unde am fost primit excelent. Prima dragoste nu se uită niciodată şi fotbalul este prima mea dragoste. Este mult de lucru şi sunt convins că împreună vom face o treabă bună”, a completat Dan Săraru.