Sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Studio „Constelaţii” povestea iubirii cosmice – Cea de-a cincea premieră la Teatrul Anton Pann


Stagiunea 2017-2018 la Teatrul Anton Pann a început în forță. De la deschiderea stagiunii, eveniment care a avut loc pe data de 23 septembrie, Teatrul Anton Pann a adus în atenția iubitorilor de teatru patru premiere, și anume: Rățușca cea urâtă, Ursul păcălit de vulpe, Magazinul fermecat și Toate lucrurile minunate. Și iată, la doar o lună de la deschidere, Teatrul Anton Pann ne surprinde din nou, aduce în atenția dumneavoastră „Constelații”, un spectacol extraordinar a cărui premieră va avea loc în această sâmbătă de 14 octombrie, de la ora 19.00 în Sala Studio.
„Constelații”, piesa scrisă de britanicul Nick Payne și pusă în scenă de regizorul Botoș Balint, vorbește despre dragoste, despre prietenie și liberul arbitru. Doi tineri cu meserii complet diferite care se cunosc întâmplător la o petrecere, Marianne (Ana Șușca) fizician la Universitatea din Sussex și Roland (Andrei Brădean) un simplu apicultor care, plasați într-un multiunivers cuantic, ajung la posibilitatea unei căsătorii. Este un spectacol emoționant care ne arată ce s-ar putea întâmpla între un bărbat și o femeie, acum, în această lume sau în orice altă lume posibilă. În cele din urmă, „constelațiile” ne arată că lucrurile vor ajunge așa cum intenționează universul – cu sau fără contribuția noastră.
„Povestea lui Nick Payne este jucăuşă, inteligentă şi plină de idei şi, în același timp, trezeşte o puternică emoţie.” (Daily Telegraph). Prima montare a acestui spectacol a avut loc în 2012 la Royal Court Theatre din Londra. Trei ani mai târziu, spectacolul a înregistrat un succes răsunător pe Broadway, protagonişti fiind Jake Gyllenhaal şi Ruth Wilson.
Botos Balint, regizorul acestui spectacol este la al cincelea spectacol montat pe scena Teatrului Anton Pann. Amintim aici: „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, “Promisiunea unei vieți frumoase” (din cauza lui Cehov), “O înmormântare erotică” de Yoko Ogawa și „Vermine Radiante” de Philip Ridley, iar acum “Constelații”.
Pe cei doi protagoniști din acest spectacol, Ana Șușca și Andrei Brădean, i-ați văzut aproape în toate spectacolele. Doi actori forte buni pe care i-ați remarcat în cel mai recent spectacol din stagiunea trecută- YEN de Anna Jordan, regia Adrian Roman. Cei doi, împreună cu regizorul Botoș Balint au contribuit la realizarea unui spectacol emoționant pe care o să-l vedeți și dumneavoastră în această sâmbătă de 14 octombrie, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului Anton Pann. Invitația fiind făcută, nu vă mai rămâne decât să dați curs și să vă bucurați sufletele văzând un spectacol bun.

Posting....