Salariile ajung la 2.500 EURO/LUNĂ! 45 de vâlceni sunt chemați la muncă în Italia


Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea ne-au anunțat că firma JEAS COSTRUZIONI SRL din Italia (regiunea Lombardia) caută 45 de lucrători în construcții prin intermediul rețelei EURES România (valabilitatea ofertei – 30 septembrie 2021).
Descriere loc de muncă: firma italiană desfășoară lucrări publice și private în sectoarele civil, industrial, educațional, turistic și hotelier, dorește să încadreze 45 lucrători în domeniul construcțiilor: 15 lucrători pentru izolări termice externe și finisări, 10 zidari/tencuitori, 5 zugravi/vopsitori, 5 lucrători în structuri de gips/carton care să realizeze pereți/tavane false, 5 lucrători asistenți, 5 lucrători specializați în citire desene și optimizare lucrări de construcții.

Cum trebuie să procedeze vâlcenii interesați de ofertă?

Cerințe pentru ocuparea locurilor de muncă: aplicantul trebuie să aibă experiență minim 2 ani în construcții (pentru lucrătorii asistenți și zugravi minim 1 an și pentru lucrătorii specializați minim 3 ani), să fi absolvit învățământul obligatoriu; deținerea unei diplome de calificare în domeniu constituie avantaj; deoarece se va lucra pe șantiere private, candidații sunt așteptați să se comporte într-un mod politicos și să respecte toate reglementările de siguranță.
Limbi străine: de preferință limba italiană, alternativ cunoștințe de bază de limba engleză, poloneză sau ucraineană.
Salariul: minim 25.000 euro/an, maxim 30.000 euro/an.
Alte beneficii: cazare, asigurarea pentru accidente, indemnizație pentru călătorii, se asigură echipament de siguranță, sprijin în completarea documentelor, instruire tehnică gratuită;
Durata contract: contract de muncă pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii până la 24 luni sau transformării în contract de muncă permanent; se lucrează 40 ore pe săptămână. Termenul limita pentru aplicare: 30 septembrie 2021.
Mod de aplicare: se trimite CV (cu fotografie) în limba italiană (preferabil) sau engleză la adresa de email: jeascostruzioni@gmail.com și la consilierul EURES din Italia: maria_megna@regione.lombardia.it, cu specificarea „lucrător în construcții”. Numere de telefon de contact: Riccardo +39 3666443423 (limba italiană sau engleză), Pavel +39 3207685259 (limba italiană sau poloneză).
Persoanele interesate se pot prezenta la sediul AJOFM Vâlcea, compartiment EURES – consilier EURES, Liviu Cochirlea, telefon 0350.419.715. Consilierul EURES va oferi toate detaliile privind descrierea locului de muncă, cerinţele locului de muncă, limba străină, salariul oferit, durata contractului de muncă, modul de aplicare pentru fiecare ofertă, conform site-ului de mai sus.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Biroului de comunicare al AJOFM Vâlcea