Sală de sport nouă și modernă la Colegiul Energetic


Astăzi, la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea a fost inaugurată noua sală de sport. La eveniment au participat: primarul municipiului, Mircia Gutău, „vicele” Carmen Preda, directorul liceului, Mihăiță Simion, inspectorul școlar general, Andra Bică, Constantin Nițu din partea Consiliului Județean Vâlcea, Adina Dobrete – inspector managementul școlar IȘJ Vâlcea.
„Sunt surprins de primirea făcută. Mă uit la voi (n.r. elevi) și-mi amintesc când eram și eu elev și mă plictiseau discursurile lungi ale cadrelor didactice. Tocmai de aceea voi fi scurt și la obiect. Am reușit să facem această sală de sport pe locul unde era o centrală termică părăsită și iată că a ieșit un lucru nemțesc, cum îmi place să spun. Sunt gata și atelierele pentru învățământul dual, iluminatul sălii de sport și avem în proiect și realizarea unui teren de sport după modelul Arenelor Traian. Succes și numai bucurii în noul an școlar”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

Încântată de primire s-a arătat și Andra Bică, inspector școlar general care a ținut să mulțumească municipalității pentru tot sprijinul oferit școlilor din județ.