S-a stabilit data la care se va organiza „Balul seniorilor” din Vâlcea


Recent, la Consiliul Județean Vâlcea, președintele Constantin Rădulescu a avut o nouă întâlnire cu seniorii din județ. Pe lângă aspectele inerente care s-au discutat în cadrul unei asemenea întâlniri, cele mai multe fiind legate de neajunsurile, riscurile și problemele cu care, din păcate, unii dintre vârstnicii județului încă se mai confruntă, pe tapet a fost pusă și organizarea unei acțiuni care, în mod cert, va aduce multe zâmbete pe fețele uneori prea încruntate ale seniorilor. Este vorba despre anunțul pe care l-a făcut președintele Constantin Rădulescu legat de organizarea, în data de 17 ianuarie 2020, a primei ediții a „Balului seniorilor”.
„Pe 1 octombrie, de «Ziua Persoanelor Vârstnice», am promis că voi avea întâlniri, în fiecare lună, cu seniorii vâlceni. Mă țin de promisiune și i-am primit, cu mare drag, la o nouă întâlnire de socializare la Consiliul Județean. Este o mare bucurie pentru mine, dar și un sentiment special, să dezbatem împreună subiecte de interes județean, părerile seniorilor noștri dovedindu-se, de cele mai multe ori, importante povețe. În cadrul întâlnirii de astăzi, am stabilit ca, pe 17 ianuarie 2020, să organizăm prima ediție a «Balului seniorilor»”, au fost vorbele transmise de președintele Consiliului Județean Vâlcea.
În context, ar mai fi de amintit faptul că evenimentul la care facem referire va fi organizat de Consiliul Județean Vâlcea, în semn de prețuire și respect pentru seniorii județului.
℗ Articol de promovare ℗