S-a lansat Serviciul Electronic de Mediere a Muncii


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat că a pus la dispoziția angajatorilor platforma intitulată «Servicii online pentru angajatori, pentru accesarea aplicației S.E.M.M.: Sistemul Electronic de Mediere a Muncii» în vederea declarării locurilor de muncă vacante.
Aplicația se găsește la adresa: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html.
Accesând această aplicație, angajatorii își pot declara locurile de muncă vacante, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. De asemenea, ei pot încărca direct cerințele și condițiile de ocupare a posturilor vacante, pentru a-și atrage forța de muncă necesară pentru desfășurarea activității. Persoanele interesate de un loc de muncă pot consulta toate locurile de muncă vacante încărcate în această aplicație, la adresa: https://www.anofm.ro – secțiunea Locuri de muncă vacante.
Mai multe informații, privind autentificarea și înregistrarea angajatorilor în aplicația S.E.M.M., se găsesc în manualul „Instrucțiunile de autentificare/ înregistrare”, de pe platformă.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Comunicare al AJOFM Vâlcea