Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 august 2019

România învinge Spania și tricolorele mici continuă aventura la CE din Slovenia


Advertisements

În urmă cu câteva minute, într-un joc disputat în Slovenia, contând pentru grupele intermediare ale Campionatului European de handbal feminin Under 17, naționala României s-a impus în fața Spaniei, scor 28-22. Tricolorele mici, pregătite de antrenoarele Carmen Buceschi și Mia Rădoi, au avut un meci dificil contra ibericelor, prima repriză fiind destul de echilibrată. Spania a început mai bine jocul, dar s-a văzut nevoită să intre la vestiare cu handicap de un gol (scor 12-11 în favoarea României).
După pauză, tricolorele mici au făcut legea pe teren și s-au impus, meritat, la șase goluri diferență, scor final 28-22. În urma acestui succes, România Under 17 rămâne în cursa pentru poziția a noua în ierarhia finală a Campionatului European din acest an. În funcție de rezultatele din cealaltă grupă intermediară, româncele se vor duela, zilele următoare, cel mai probabil cu Slovenia și/sau Olanda pentru stabilirea configurației ierarhiei finale în jumătatea a doua a clasamentului.

O româncă, MVP

La finalul meciului câștigat de România în fața Spaniei, organizatorii turneului au anunțat cea mai bună jucătoare a meciului. Aceasta a venit în mod firesc din tabăra tricolorelor, fiind vorba despre extrema dreapta Oana Borș.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal