ROMÂNIA CÂȘTIGĂ LOCUL 1 ÎN BULGARIA


• la competiția internațională de dans sportiv – WDSF WORLD OPEN RUSE – BULGARIA, David Dumitrescu și Ștefania Stanciu au ocupat locul „suprem” pe podium, la secțiunea Latino
Sâmbăta trecută, s-a desfășurat, în orașul Ruse din Bulgaria, cea mai mare competiție internațională din zona balcanică de dans sportiv. De la un eveniment de o asemenea talie, Vâlcea nu putea lipsi. Clubul Suprem Dance Râmnicu Vâlcea a răspuns prezent și de această dată la „provocare”, alături de antrenorul principal al clubului Bogdan Stîrcu, onorând România la competiție, cu succes maxim!
Perechea vâlceană, compusă din David Dumitrescu și Ștefania Stanciu legitimați la clubul amintit, a avut o prestație impecabilă și a obținut locul I la categoria juvenile II  (10-11 ani) – secțiunea Latino. De altfel, a fost singura pereche din România la această categorie, care a reușit să detroneze perechi similare din țări precum Bulgaria, Republica Moldova și Estonia.
Bucuria fără margini a fost împărtășită de antrenorul Stîrcu împreună cu copiii, părinții acestora, dar și românii prezenți la acest eveniment sportiv. După un asemenea succes internațional s-au întors în sala de antrenamente, acolo unde muzica face casă bună cu munca, sudoarea, determinarea și dorința de a merge mai departe, mai sus.