Rezultate de excepție pentru CSȘ Râmnicu Vâlcea


• sportivii profesorilor Ilie și Cornel Lupu au cucerit două medalii naționale de aur
• clubul sportiv din județul nostru a fost singurul din țară care a reușit această performanță!
În zilele de 21, 22 și 23 octombrie, în Botoșani, s-au desfășurat finalele Campionatelor Naționale de juniori III și IV la disciplina sportivă Lupte Greco-Romane. Concursul de anvergură națională a fost organizat sub egida Federației Române de Lupte, în nordul Moldovei fiind prezenți numeroși sportivi legitimați la cluburi din întreaga țară. Printre cei prezenți s-au numărat și tineri practicanți ai luptelor greco-romane legitimați la Clubul Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea. Aici, copiii își desfășoară pregătirile sub coordonarea profesorilor Ilie (foto stânga) și Cornel Lupu (foto dreapta). Prestația tinerilor luptători vâlceni a fost una de excepție, ei reușind să cucerească două medalii de aur și să stabilească un record de invidiat: CSȘ Râmnicu Vâlcea a fost singurul club din țară care a cucerit două medalii de aur la această competiție de anvergură națională!

Care au fost merituoșii sportivi medaliați cu aur?

Rezultatele deosebite ale instituției condusă de către directorul Ilie Lupu au fost reușite de către sportivii Ciprian Vlădescu – categoria 60 de kilograme și Octavian Popa – categoria 66 de kilograme. Ar mai fi de menționat și performanța specială, pentru care merită toate laudele, reușită de micuțul Cosmin Iova. La categoria 38 de kilograme, elevul de mare perspectivă al antrenorilor Ilie și Cornel Lupu a obținut un merituos loc cinci la nivel național.

Directorul Clubului Sportiv Școlar își felicită sportivii!

În încheierea acestui articol, prezentăm și o declarație a directorului Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea. Ilie Lupu, cel care conduce destinele prestigiosului club sportiv școlar, este, de altfel, și antrenorul copiilor care au reușit performanțele demne de toată lauda la Campionatele Naționale organizate în Botoșani. Ilie Lupu se ocupă de pregătirea sportivilor legitimația la Secția Lupte Greco-Romane a CSȘ Râmnicu Vâlcea alături de fiul său, Cornel Lupu.
„La campionatele organizate în Botoșani, sportivii noștri și-au demonstrat valoarea. CSȘ Râmnicu Vâlcea a fost singurul club din țară care a reușit să câștige două medalii de aur la acest concurs. Pe această cale, nu pot decât să îmi felicit sportivii și să le doresc mult succes în continuare. Ciprian Vlădescu (foto alăturat – în stânga directorului Ilie Lupu) și Octavian Popa (foto alăturat – în dreapta directorului Ilie Lupu) și-au confirmat valoarea prin cucerirea celor două medalii de aur, iar Cosmin Iova a arătat că e un copil de mare perspectivă pentru clubul nostru”, ne-a declarat directorul CSȘ Râmnicu Vâlcea, Ilie Lupu.