Reprezentanții unei multinaționale care INVESTEȘTE 20 DE MILIOANE DE EURO în Vâlcea, în «audiență» la președintele Consiliului Județean


Miercuri, 2 iunie 2021, la sediul Consiliului Județean Vâlcea s-a desfășurat o vizită internațională cu caracter economic și de afaceri. Președintele instituției, Constantin Rădulescu, a fost gazda reprezentanților companiei Coskunoz din Turcia. Discuțiile s-au purtat asupra situației actuale în care se desfășoară activitățile din mediul de business, dar și cu privire la oportunitățile pe care le oferă județul nostru. Cum se cunoaște, această societate din Turcia investește aproximativ 20 de milioane de euro pentru construcția unei fabrici de componente auto la Drăgășani.

Rădulescu: „Orice investiție care se realizează în județ înseamnă crearea de noi locuri de muncă pentru vâlceni”

La finalul acestei întâlniri, președintele Consiliului Județean Vâlcea a declarat:
„M-am întâlnit, la sediul Consiliului Județean, cu reprezentanții grupului industrial Coskunoz din Turcia, companie care investește circa 20 de milioane euro în construcția unei fabrici de componente auto, în Drăgășani. Pentru mine, ca președinte al Consiliului Județean Vâlcea, este importantă dezvoltarea mediului economic, fiindcă orice investiție care se realizează în județ înseamnă crearea de noi locuri de muncă pentru vâlceni. Sunt bucuros că am avut ocazia să îi întâlnesc și că sunt eu cel care a semnat autorizația de construire pentru ultimele investiții la fabrica de componente auto de la Drăgășani. Le mulțumesc reprezentanților Coskunoz pentru că au ales să investească în județul nostru și le urez mult succes în activitatea pe care o desfășoară la Drăgășani!”.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al CJ Vâlcea