Du-te la...

Final Four Cupa României 2019

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 aprilie 2019

Reparații la posturile de poliție și… așteptarea fondurilor UE


Șeful Poliției vâlcene, scm. Cosmin Iana (foto), susține că, anul trecut, în urma alocării a 200.000 lei, au fost efectuate reparații la cinci posturi de poliţie de pe raza comunelor Olanu, Oteşani, Runcu, Şuşani şi Vaideeni. Pentru efectuarea acestor lucrări a fost iniţiată procedura de achiziţie prin SEAP, fiind încheiat un contract de lucrări în valoare de 165.873,42 lei. În urma desfăşurării procedurii de achiziţie, au mai rămas 34.126,58 lei, bani folosiți pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la Secţia de Poliţie Rurală Lăpuşata.
S-au alocat 83.000 lei pentru efectuarea de reparaţii curente, constând în amenajarea de birouri cu instalaţiile aferente, pentru polițiștii din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale. Au mai fost efectuate reparaţii curente la următoarele imobile: posturile de Poliţie Amărăşti, Goleşti, Milcoiu şi Stoileşti, Secţia de Poliţie Rurală Zătreni, Poliţia oraş Brezoi şi Poliţia oraş Băile Govora. De asemenea, s-au alocat 22.000 lei pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la spaţiile Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv.
În prezent, există două proiecte în stadiul de evaluare pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru sediile poliţiilor municipiului Râmnicu Vâlcea şi Băile Olăneşti. Au fost formulate deja cereri de finanţare în cadrul Proiectului POR 2014 – 2020 Sud-Vest Oltenia pentru modernizare în vederea creşterii eficienţei energetice a clădirilor celor două subunităţi de poliţie amintite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: