Recuperarea după naștere – cum pot ajuta corsetele modelatoare postnatale de la Clessidra?


Nașterea, fie ea naturală sau prin cezariană, este însoțită de fiecare dată de o perioadă de recuperare. Din nou, indiferent de tipul său, există o serie de reguli ce trebuie respectate. De exemplu, primele șase săptămâni postnatale trebuie să cuprindă neapărat procesul de recuperare după naștere.

O naștere presupune suprasolicitarea și stresarea la maximum a corpului, deci neapărat este nevoie de perioada de refacere. Fiecare femeie este unică în felul său. Așadar, obiceiurile dureroase de după naștere pentru o anumită femeie pot fi inexistente, iar pentru o alta nu. În timp ce unele dureri precum cele de spate sau cele perineale țin în cazul unor femei doar o săptămână, în cazul altora pot ține chiar săptămâni întregi.

La ce să se aștepte femeile după naștere

Există o mulțime lucruri ce se petrec după naștere, mai bune sau mai puțin bune. Din nou, totul diferă în funcție de organismul femeii, dar și de felul în care a născut: natural sau prin cezariană.

Așadar, femeile după naștere se pot aștepta la căderi abundente de păr. Sângerările vaginale sunt și ele parte din peisajul de după naștere. Bineînțeles, în cazul în care sunt anormale, vorbim de cheaguri mari și sângerări abundente, recomandarea este bineînțeles consultul specializat.

Durerile de spate, de asemenea, vor acompania femeile în săptămânile de după naștere. Un corset modelator postnatal poate contribui la remedierea durerilor de spate. Vorbim de corsete de calitate excelentă, importate din Columbia.

Pe clessidra.ro se regăsesc atât modele pentru cele ce au născut prin cezariană, cât și pentru cele ce au născut natural. Există centuri postnatale care comprimă întreg abdomenul și le ajută pe purtătoare să ajungă la formele inițiale din talie.

Majoritatea centurilor postanale au închiderea de tip moș și babă pe trei rânduri, deci asta înseamnă că în funcție de rezultatele care apar, purtătoarea poate ajusta centura. Atenție! Centurile trebuie achiziționate pe mărime fixă, nu mai mică sau mai mare pentru că în timp nu se slăbesc.

Durerile de spate sunt doar un mit atunci când Clessidra vine în întâmpinarea proaspetelor mămici cu centuri postnatale cu rol de remodelare corporală. O mulțime de modele stau la dispoziția celor interesate în cadrul magazinului online.

Pentru o căutare mai rapidă și mai exactă, femeile pot folosi cu încredere filtrul de căutare din stânga paginii. Alegerea poate fi făcută în funcție de mărime și culoare. Mai multe detalii direct în cadrul magazinului online clessidra.ro

Posting....