Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Râmnicul, gazda ediției a XII-a a simpozionului sportiv național


• Andra Bică, inspector școlar general al județului nostru, a fost prezentă la eveniment
Vineri după prânz, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui important eveniment educațional de anvergură națională. În sala de conferințe a citadelei culturii vâlcene a fost organizată cea de-a XII-a ediție a simpozionului național „Sport pentru toți, sănătate pentru toți”. Momentul s-a desfășurat sub motto-ul „Sportul dă zile vieții și viață zilelor”, fiind onorat de prezența mai multor personalități din lumea educației și sportului, atât la nivel județean, cât și național. Ne referim aici, printre alții, la inspectorul școlar general al județului nostru, Andra Bică (foto dreapta), directori de unități școlare, profesorii de sport Coca Nițulescu (foto stânga) și Rodica Onogea. De asemenea, deputatul Constantin Rădulescu a fost unul dintre reprezentanții mediului politic vâlcean la această întâlnire. Tinerii au fost nelipsiți de la simpozion, sala de conferințe devenind neîncăpătoare.
La final, se cuvine să menționăm și numele instituțiilor implicate activ pentru buna organizare a întâlnirii educaționale de anvergură.
Organizatori: Școala Gimnazială „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea, Asociația de Tineret Club Sportiv „Lykaios”, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Casa Corpului Didactic Vâlcea.
Parteneri: Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Universitatea din Craiova – Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea Națională de Educației Fizică și Sport din București, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea și Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” Vâlcea.

Etichete: , ,

Alte articole de la Headlines