Râmnicenii vor avea parte de o minune. Ce le-a transmis Gutău iubitorilor de câini?


Printre numeroasele subiecte abordate de edilul Râmnicului în conferința de presă desfășurată astăzi, 2 septembrie, la sediul primăriei s-a numărat și un aspect intens mediatizat în ultima vreme. Mai exact, este vorba despre o problemă destul de generalizată la nivelul multor orașe mari din țara noastră. Iubitorii de animale, în special cei de câini, reclamă faptul că nu au locuri special amenajate în care să își plimbe mult îndrăgitele patrupede. Asaltat de astfel de doleanțe încă de pe vremea în care a fost primarul Râmnicului în mandatul trecut, Gutău a descoperit soluția pentru această problemă… urât mirositoare (după cum o numesc „gurile rele”).
Astfel, primii care vor avea parte de o rezolvare civilizată a delicatei chestiuni vor fi locuitorii din cartierele Ostroveni și 1 Mai. Special pentru ei, zona din imediata vecinătate a căii ferate (în zona Bulevardului Pandurilor) va deveni parc pentru câini în care patrupedele cu stăpân să fie plimbate.
Pe această cale, îi transmitem primarului Mircia Gutău că așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă și când ideea de care ne-a vorbit astăzi va deveni realitate!