PRU – șanse reale pentru Parlament


• Jurcan și Brăgău – oamenii care pot reprezenta cu succes interesele vâlcenilor
Partidul România Unită pregătește o campanie electorală semnificativ diferită față de ceilalți competitori politici. Cu spiritul justițiar inconfundabil, „oamenii lui Țepeș” de la Vâlcea sunt pregătiți să vină în fața oamenilor cu planul de măsuri pentru redresarea economică, socială și chiar morală a țării. Trebuie doar să aveți timp să ascultați ideile membrilor PRU care vă vor bate la ușă în timpul campaniei electorale pentru a vedea cât de mult vă regăsiți în ceea ce doresc ei să schimbe la România anilor 2016/2020.

Candidații PRU îmbină tinerețea cu experiența

La nivelul județului Vâlcea, pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, Partidul România Unită a propus candidați care să reprezinte interesele locuitorilor județului nostru. Chiar dacă în majoritate sunt tineri, cei mai mulți dintre ei îmbină acest atu (îndrăznim noi să numim tinerețea) cu experiența. Spre exemplu, la Camera Deputaților, lista PRU Vâlcea este deschisă de către Dorel Jurcan, fost parlamentar al județului nostru, om cu multă experiență în politică. Pe locul secund al listei se află chiar Florin Brăgău, tânărul și foarte ambițiosul lider al PRU Vâlcea.

Brăgău: „Dorel Jurcan este un om cu expertiză, care a demonstrat
că are valoare pentru Camera Deputaților”

Cât privește candidatul căruia membrii PRU Vâlcea i-au încredințat onoarea, dar și responsabilitatea de a deschide lista partidului în județul nostru, președintele Florin Brăgău îi face o scurtă descriere. Concis, Brăgău spune despre Dorel Jurcan că este omul potrivit să reprezinte PRU în această bătălie electorală foarte importantă, la capătul căreia românii trebuie să aibă cel mai mult de câștigat.
„Dorel Jurcan este un om cu expertiză, care a demonstrat că are valoare pentru Camera Deputaților. Este un om care merită să fie în Parlamentul României fiindcă știe să creeze locuri de muncă și să promoveze proiecte de valoare pentru comunitatea vâlceană. Alături de Dorel Jurcan, Partidul România Unită va face ca proiectele noastre să fie puse în operă! Eu susțin Dorel Jurcan! Invit toți membrii simpatizanți, atât ai Partidului România Unită Vâlcea, cât și toți simpatizanții domnului Jurcan să ni se alăture în această bătălie politică! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a transmis Florin Brăgău, liderul PRU Vâlcea.