Programează-te online la saloane de înfrumusețare de top. Stailer te ajută!


Foarte multe persoane aleg servicii de înfrumusețare ca o metodă de răsfăț. De cealaltă parte, există persoane care optează pentru aceste servicii ca pentru o rutină ce trebuie efectuată. În oricare tabără te-ai afla, poți face o rezervare a locului în salonul dorit online. Programează-te online la saloane de înfrumusețare de top din țara noastră!

Dacă îți dorești o programare la salon, însă nu știi pe care să îl alegi, Stailer îți vine în ajutor. Pe această platformă ai la dispoziție numeroase informații care te vor ajuta să te orientezi către un serviciu sau un salon. În peste 40 de orașe din România poți face o programare la salon prin intermediul dispozitivelor tale. Poți opta pentru telefon, tabletă, PC sau laptop pentru a-ți rezerva locul.

Saloane de înfrumusețare cu servicii excepționale

Atunci când ai un eveniment important și dorești să arăți impecabil, salonul pe care îl alegi contribuie mult la rezultatul final. Cu alte cuvinte, trebuie să alegi un salon impecabil pentru rezultate pe măsură. Cum îl alegi totuși online? Intri pe stailer.ro și descoperi saloanele de înfrumusețare din zona ta, apoi le analizezi recenziile.

Recenziile din partea clienților sunt foarte aproape de adevăr, experiența lor fiind detaliată la fiecare serviciu sau salon. Dacă vrei să optezi pentru un salon cosmetica Ramnicu Valcea și nu știi pe care să îl alegi, vezi stelele recenziilor și părerea celor care au călcat deja pragul în acesta.

Foarte multe saloane oferă servicii de excepție pentru clienții lor, iar aceștia își spun părerea despre experiența lor. Clienților noi le este mult mai ușor să aleagă un salon sau un serviciu care să se potrivească standardelor lor.

Programează-te online la saloane de înfrumusețare de top, prin aplicație!

Aplicația îți oferă posibilitatea de a rezerva locul la un salon de înfrumusețare prin intermediul telefonului mobil sau a tabletei. Pentru a te programa descarca aplicatia Stailer, creează-ți un cont și urmează pașii de pe prima pagină a acesteia. Aplicația este la fel de facil de utilizat precum platforma, iar informațiile pe care ți le oferă sunt similare cu cele ale platformei.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te programa sunt la fel ca pe site. Va trebui să alegi genul tău, serviciul de care ai nevoie, locația unde dorești programarea, data și ora când vrei să faci vizita la salon. După alegerea acestora, vei avea disponibilă o listă cu toate saloanele ce îți pot oferi serviciul de care ai nevoie la data și ora stabilite de tine.

Aplicația Stailer este complet gratuită, nefiind perceput vreun cost pentru descărcarea sau utilizarea ei. Le poți folosi oricât timp ai nevoie, poți afla informații despre saloane și hairstyliști și ai ocazia de a utiliza harta interactivă.

Detaliile pe care le poți afla despre un salon sunt referitoare la durata serviciului pentru care optezi, prețul său, programul general al salonului, zona exactă în care se află, fotografii cu lucrările hairstyliștilor și cu interiorul salonului.

Contact: support@stailer.ro