Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 mai 2020

Probleme medicale pentru antrenorul de la SCM Râmnicu Vâlcea înaintea meciului din Franța


SCM Râmnicu Vâlcea susține în această seară de sâmbătă, cu începere de la ora 20.00, cel de-al doilea meci din Grupa C a Ligii Campionilor de handbal feminin. Echipa noastră va evolua pe terenul franțuzoaicelor de la Brest Bretagne Handball. Cele două echipe au maxim de puncte până în acest moment, fiecare câte două, după ce, în prima rundă, SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat acasă contra nemțoaicelor de la Bietigheim, în timp ce Brest s-a impus pe terenul muntenegrencelor de la Buducnost Podgorica.
Încă dinaintea plecării lotului vâlcencelor spre Franța, antrenorul echipei noastre, Florentin Pera, a acuzat unele probleme de sănătate; mai exact dureri abdominale și stare de vomă. În pofida recomandărilor medicilor din țară de a nu face deplasarea spre Franța, Florentin Pera a dorit să fie alături de sportivele pe care le antrenează la acest meci foarte important și a plecat cu avionul alături de restul lotului. În timpul zborului au apărut alte complicații, tehnicianul declarând, în cursul zilei de ieri, pentru Pro Sport, că a avut parte de o călătorie foarte dificilă și pe drum a vomitat destul de des. După ce a ajuns la Brest, tehnicianul nostru a fost consultat de medici francezi, a primit tratament, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.
Așadar, în pofida problemelor de sănătate pe care le-a avut până astăzi inclusiv, Florentin Pera se va afla pe banca tehnică a echipei noastre la meciul care va începe la ora 20.00. Vom reveni cu informații despre acest joc după încheierea partidei din Franța.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Handbal