Prin intermediul unui comunicat de presă, fostul primar Romeo Rădulescu anunţă că: „Eu și vâlcenii pe care îi cunosc, îl vom alege pe Victor Ponta președinte!”


Deputatul Romeo Rădulescu a anunțat, ieri, care este direcția spre care se vor îndrepta intențiile de vot ale membrilor și simpatizanților Partidului Liberal Reformator – Filiala Vâlcea. Fostul edil al Râmnicului spune că îl va susține pe Victor Ponta în aceste alegeri convins fiind de echilibrul și dorința de a face bine pentru România, dar și în virtutea faptului că a reușit să explice cetățenilor că va fi un președinte care se va încadra în prerogativele constituționale. În rândurile următoare, redăm comunicatul de presă la care facem referire:
„Pe mine, ca om tânăr şi care priveşte în viitor, mă interesează ca viitorul Preşedinte să se manifeste clar în ideea de a costrui pentru mai binele românilor.
Îi voi acorda votul meu lui Victor Ponta pentru simplul fapt că a reuşit să le explice românilor că va fi un Preşedinte care se va încadra în prerogativele constituţionale.
Domnia legii trebuie să fie cea sub care să se desfăşoare activitatea viitorului Preşedinte care se anunţă de pe acum, un Preşedinte care doreşte să îi unească pe români.
Îmi place această idee şi îl susţin pe Victor Ponta pentru funcţia de PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!”, sună declarația deputatului Romeo Rădulescu.