Primul spital dentar privat din Oltenia se deschide la Rm. Vâlcea


Miercuri, 23 mai 2018, în Râmnicu Vâlcea, str. Calea București nr. 193A (vis a vis de izvorul de la Goranu) se deschide primul spital dentar privat din Oltenia: Smile Holidays by Denta Clinic. La deschidere sunt invitați membri ai cluburilor de afaceri din județ, reprezentanți ai presei locale și naționale, medici, colaboratori și, nu în ultimul rând, pacienți.
Smile Holidays by Denta Clinic reprezintă o inovație în ce privește stomatologia vâlceană. Primul spital dentar privat dedicat turismului medical și tratamentelor stomatologice pentru copii se evidențiază, pe de-o parte, prin aparatura ultraperformantă și, pe de altă parte, prin dorința personalului de a transforma actul medical într-o experiență de 5 stele.
Mai mult, misiunea clinicii este de a facilita accesul cât mai multor persoane la un viitor fără dureri. Din acest motiv, divizia dedicată tratamentului copiilor, Denta Clinic Kids, își va găsi sediul la etajul imobilului, beneficiind de un spațiu ofertant de joacă, multe modalități de recreere și personal pregătit să transforme întâlnirea cu stomatologul într-o poveste de neuitat. Serviciile medicale pentru adulți de care puteți beneficia la noua clinică includ: implantologie, chirurgie, tratamente endodontice microscop, tratament parodontoză cu laser, plasmolifting, estetică dentară și facială, albiri profesionale, profilaxie dentară, anestezie generală, ș.a. În ce privește serviciile pentru copii, acestea au în vedere: control de rutină, profilaxie și igienă, supravegherea erupției dinților, curățarea profesională a danturii, sigilări dentare, tratamente de urgență, extracții, anestezie generală, fluorizări, remineralizări, obturații.