Primarul Dumbravă de la Stoenești lucrează la un proiect important pentru satele Piscu Mare, Neghineşti, Deleni şi Gruiu


După cum am mai informat, administrația din Stoenești se ocupă de scoaterea la licitaţie a unui proiect ce vizează extinderea alimentării cu apă şi canalizare pentru patru sate.
„Proiectul în valoare de aproxi­mativ 2,5 milioane de euro privește satele Piscu Mare, Neghineşti, Deleni şi Gruiu. Noi, în comuna Stoenești, suntem cam în urmă cu lucrările la rețelele de alimentare cu apă şi canalizare, pentru că nu trebuie uitat faptul că, în anul 2012, când am venit la primărie, nu aveam nici un metru de rețea de apă sau canal. Acest proiect va fi unul foarte important pentru comunitate şi mă bucur că îl vom realiza cu fonduri europene”, a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.
În acest context, trebuie spus că edilul liberal a discutat cu reprezentanţii operatorului regional Apavil pentru ca şi comuna Stoeneşti să fie «prinsă» la finanţare în masterplanul judeţului, astfel încât întreaga localitate să beneficieze de alimentare cu apă şi canalizare.