Primarul Bărbăteştiului şi-a aniversat ziua de naştere cu vecinul şi „protejatul” din Costeşti: Bănacu, felicitat de Buican şi ignorat de Costi Rădulescu!


• la orele dimineţii de joi, Toma Peştereanu s-a prezentat în faţa sărbătoritului Constantin Bănacu plin de cadouri
• în vreme ce liderul pesedist l-a ignorat iar, deputatul Cristian Buican a fost printre primii care i-a transmis un sms de felicitare

Joi, edilul social-democrat al Bărbăteştiului şi-a aniversat ziua de naştere în compania vecinului şi prietenului său, Toma Peştereanu (foto, dreapta). Într-un gest de mare respect şi apreciere, tânărul edil al Costeştiului a venit încă de dimineaţă cu un tort de ciocolată şi o sticlă mare de şampanie pentru a-i fi alături lui Constantin Bănacu (foto, stânga) la ceas aniversar. Vizibil emoţionat şi surprins de ideea mai tânărului său coleg şi vecin, primarul Bărbăteştiului a amuţit o secundă. „Pentru mine, domnul primar Bănacu este şi va rămâne un model politic şi nu numai. Este un privilegiu şi o onoare să ai astfel de prieteni, oameni adevăraţi care să te ghideze în viaţă şi să aibă grijă să nu te abaţi de la drumul tău. Am vrut să-i demonstrez încă o dată cât de mult îl preţuiesc şi cât de importantă este fiecare vorbă a dumnealui pentru mine. Vreau să-i mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul şi căldura pe care mi le-a demonstrat întotdeauna. Sper să mă pot ridica într-o zi la nivelul aşteptărilor dumnealui. Îi doresc multă sănătate şi putere de muncă!”, a fost mesajul lui Peştereanu.

PSD-ul nici nu l-a băgat în seamă pe Bănacu de ziua lui

Dacă pentru Ion Cîlea era „cel mai bun primar din judeţ”, pentru Costi Rădulescu, noul preşedinte PSD, se pare că edilul Constantin Bănacu nu merită nici măcar un sms de ziua sa. Chiar dacă s-a forţat să nu se vadă cât era de afectat, şeful administraţiei din Bărbăteşti n-a uitat să facă o comparaţie între fostul şi actualul său şef de partid: „Asta e viaţa! Fiecare cu educaţia lui şi cu felul său de a fi… Oricum, vreau să-i mulţumesc public domnului deputat Cristian Buican pentru sms-ul dat încă de la primele ore ale dimineţii. N-om fi noi cei mai buni prieteni, dar să te trezeşti că obiceiurile domnului Cîlea în astfel de ocazii au fost preluate de rivali şi nu de cei pe care i-a crescut, n-are cum să nu te impresioneze plăcut. Nu e prima dată când sunt felicitat de rivali şi ignorat de proprii mei colegi de partid. Însă, vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această zi şi să le întorc toate gândurile bune şi urările lor!”