Primarii văd în Bogdan Pistol … „un președinte interimar al CJ pregătit, bun comunicator, echilibrat”


Mâine, odată cu întrunirea Biroului Politic Județean al PNL se va discuta situația existentă în prezent la Consiliul Județean Vâlcea și, cel mai probabil, se va decide și cine va fi susținut pentru președinția instituției. Deocamdată, edilii sunt rezervați, iar unii dintre ei încă nu cunosc dacă se va vorbi și despre susținerea unei persoane. Redăm mai jos câteva din opiniile primarilor liberali vâlceni:
Ion Nicolae, Câineni: „Concret, nu știu ce se discută. Am primit adresa cu ora ședinței și subiectul: situația de la Consiliul Județean. Doi ani de zile n-am intrat în biroul lui Pistol, la CJ, și asta spune multe. Dar, acum, situația s-a schimbat. Dacă e să susținem pe cineva, susțin un liberal și dacă e vorba de Pistol are sprijinul meu”.
Constantin Cârstina, Orlești: „Pistol e cel mai bun pentru a conduce Consiliul Județean Vâlcea. Dacă va veni vorba și despre sprijinirea lui, o fac cu toată inima și nici nu stau pe gânduri. Rămâne să vedem ce avem de făcut și discutăm mai multe după ședința de miercuri”.
Ion Sandu, primar Perișani: „Prea multe nu cunosc; știu doar că la ora 16.00 au fost convocați primarii. Așa, în mare, sunt convins că lucrurile se vor discuta într-o manieră profesională, democratică…Ipotetic vorbind, Pistol e băiat bun, la fel și Cristi Buican…Sunt tineri, pregătiți și pot aduce o valoare administrativă în cadrul Consiliului Județean…”.
Ionel Michiu, Stănești: „Bogdan Pistol va fi președintele interimar al CJ Vâlcea și va pregăti terenul pentru Cristi Buican, care va fi președintele instituției în 2016. Pistol e un băiat extraordinar, bun comunicator, pregătit. Din păcate, nu a fost lăsat de Cîlea și Persu să se afirme…Dar, acum, susținut de noi, va face treabă”.
Robert Schell, Brezoi: „Faptul că se face ședință e bine; e un for normal, unde se iau decizii în mod democratic, nu pe la colțuri. Nu cunosc alte variante, dar dacă vine vorba de Pistol cred c-ar putea fi un bun președinte. E un băiat echilibrat și a dovedit că poate face treabă bună la CJ”.
Cu mai multe amănunte legate de ședința liberalilor vom reveni joi, când vom lua puncte de vedere ale participanților.

Posting....