Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 august 2020

Am trăit să o vedem și pe asta: Primăria Râmnicului face apel către persoanele eligibile să ridice produsele de igienă


Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea anunţă că, până la data de 28 februarie 2020, se mai primesc cereri de înscriere pe listele suplimentare din partea persoanelor aparţinând categoriilor eligibile pentru primirea pachetului cu produse de igienă din cadrul Programului POAD. Astfel, la depozitul din strada Ferdinand nr. 3 sunt aşteptaţi reprezentanții copiilor cu handicap grav şi accentuat cu domiciliul/reşedinţa în municipiu, adulţii cu handicap grav/accentuat care nu realizează alte venituri în afară de indemnizaţia de handicap primită de la DGASPC (respectiv 500 lei/handicap grav, 375 lei/handicap accentuat) şi persoanele în situaţii temporare de dificultate (respectiv victime ale calamităţilor, victime ale violenţei domestice rămase fără locuinţă sau care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate).

Ce documente sunt necesare pentru a primi acest ajutor?

Cererile, însoţite de copii de pe actele de identitate şi documente doveditoare ale apartenenţei la una din categoriile sus-menţionate se depun zilnic, între orele 09.00-13.00, la depozitul situat pe strada Ferdinand nr. 3, sau la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din str. General Magheru nr. 25 (Râmnicu Vâlcea). Distribuirea pachetelor cu produse de igienă pe baza listelor suplimentare se va face începând cu data de 4 martie 2020. Orice alte date suplimentare legate de derularea acestui program se pot obţine de la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea sau apelând numărul de telefon 0250.741.088.
Distribuirea pachetelor cu produse de igienă se va realiza numai în limita stocului disponibil, până la epuizarea lui. Până la acest moment, categoriilor iniţiale ale Programului POAD (beneficiari de ajutor social şi de indemnizatii de susţinere a familiei) li s-au distribuit 300 de pachete cu produse de igienă, iar în ultimele zile, pe listele suplimentare s-au înscris 230 de beneficiari. Alte 420 de pachete aşteaptă în stoc ca persoanele îndreptăţite să depună cererile în vederea ridicării lor.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate