Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 august 2019

Premii pentru elevii Liceului de Arte din Râmnic


Advertisements

Competiție rezervată elevilor din liceele de artă, Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor (clasele XI – XII) s-a desfăşurat la Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița, în perioada 3 – 6 aprilie. Din județul Vâlcea, de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” au participat 11 elevi, care au susținut două probe de concurs: proba de desen (probă eliminatorie) și proba de culoare (probă de compoziție). Trei dintre aceștia au obținut rezultate remarcabile. Vorbim despre: Ioana Vâlcu – clasa a XI-a, tapiserie, premiul I, Maria Emilia Boșoi – clasa a XII-a, tapiserie, premiul al III-lea, Floarea Popescu – clasa a XI-a, modă, mențiune. Profesorul coordonator al premianților este Traian Ștefan Boicescu.
În aceeasi perioadă, a avut loc, la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale, pentru clasele IX – XII. În urma probei de recital, mai mult de jumătate dintre elevii care au reprezentat liceul au obținut rezultate meritorii: Sabin Bănescu, clasa a X-a, pian – mențiune și premiu special, Zenovia Mocanu, clasa a X-a, vioară, premiu special și Miruna Oltei, clasa a IX-a, premiu special.
Aceștia au fost îndrumați și pregătiți de profesorii: Mihaela Manafu, Ion Oltețeanu, Dorin Farcaș și Dorina Arsenescu.
Datele prezentate ne-au fost furnizate de către Adina Dobrete, inspector management școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.

Etichete: , ,

Alte articole de la Invatamant