Premieră la Registrul Auto: O DOAMNĂ A PRELUAT CONDUCEREA


Primăvara aceasta a debutat cu o premieră pentru Registrul Auto Român! O doamnă a preluat conducerea instituției, pentru prima dată în istoria RAR. Alina Niță este cea care va conduce «destinele» Registrului Auto Român, el devenind noul director general.
Alina Niță se află în echipa Registrului Auto Român de șapte ani, iar în ultimii doi a fost director economic. De profesie economist, ea a declarat că este determinată să-și concentreze acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto.
„Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După șapte ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!”, a declarat Alina Niță, noul director general al Registrului Auto Român.
Sursă foto: RAR

Posting....