Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 iulie 2021

Premieră în România: Romsilva a lansat trăsura fast-food!


Recent, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat un produs nou și unic pe piața din România: trăsura tip fast-food. Prin această «mișcare» realizată în cadrul Direcției Silvice Bistrița Năsăud a fost completată oferta singurului atelier de confecționat trăsuri și sănii din țară. Trăsura tip fast-food la care facem referire se realizează în Atelierul de confecționat trăsuri și sănii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Pădurii din municipiul Bistrița și se vinde la prețul de 30.000 lei. Aceasta se poate monta în spații publice, poate fi tractată hipo sau auto și este dotată cu toate facilitățile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice.
„În funcție de solicitare, această trăsură poate ajunge la următoarele gabarite: 6 metri lungime, 2,8 metri lățime și 2,8 metri înălțime. Este confecționată din materiale reciclabile, este izolată termic și are toate dotările necesare pentru scopul declarat”, au transmis reprezentanții Romsilva.

Vâlceanul din fruntea Romsilva, încrezător în succesul trăsurii fast-food

Cu privire la această inedită lansare, directorul Romsilva, vâlceanul Gheorghe Mihăilescu (foto alăturat), a declarat: ,,Acest produs arată că Romsilva se adaptează la cerințele pieței actuale, diversificându-și gama de produse și servicii oferite publicului larg. Deși am denumind-o generic «trăsură tip fast-food», aceasta își poate schimba destinația în florărie, librărie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetărie. Fiecare trăsură se confecționează manual, cu multă atenție și migală, de oameni pricepuți. Avem deja cereri din toată țara, chiar și de la București, și încercăm să le onorăm pe toate.”
Reprezentanții instituției conduse de către directorul Gheorghe Mihăilescu au mai anunțat că prospectează si posibilitatea extinderii peste hotare. Astfel, cât de curând ar urma să fie confecționate și trăsuri unicat destinate comerțului comunitar. În plus, atelierul din județul Bistrița Năsăud confecționează, la cerere, și boxe pentru cai, dotări necesare crescătorilor profesioniști de cabaline.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate