Poliţiştii vâlceni, mereu în slujba cetăţenilor. Hoţii de lemne au căzut în capcană


În seara zilei de 15 decembrie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu cu ocazia unei acţiuni organizate pe raza comunei Voineasa, poliţiştii au oprit pentru control şi verificare trei autoutilitare. Acestea aveau semiremorci şi transportau material lemnos din specia răşinoase. În urma efectuării verificărilor documentelor de transport, constatându-se nereguli, conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 171/2010 cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare.

Doi şoferi au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice
Tot luni, oamenii legii au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Racoviţa, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
Ieri-dimineaţă, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au oprit un autovehicul pe Aleea Stejarului. Maşina era condusă de către un bărbat în vârstă de 35 ani. Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii anunţă continuarea cercetărilor.

Posting....