„PNL… nu puteți voi bloca, cât putem noi munci și construi!”


Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reacționat după ce Guvernul PNL a scos de pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna trecută proiectul prin care se prevedea perfectarea schimbului de terenuri dintre Universitatea din Pitești și Primăria Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre schimbul prin care municipalitatea râmniceană ar intra în posesia terenului pe care a funcționat, în urmă cu mulți ani, baza militară din partea de vest a orașului (spre comuna Vlădești), iar Universitatea din Pitești ar intra în posesia terenului pe care a funcționat, până acum câțiva ani, Grupul Școlar „Oltchim”. Perfectarea acestui schimb de terenuri a «căzut» însă din rațiuni care nu au fost edificate, proiectul fiind efectiv retras de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de săptămâna trecută.
În plus, Constantin Rădulescu este supărat pe principalul partide de guvernare din România după ce, tot săptămâna trecută, la Vâlcea a ajuns informația că, din bugetul de investiții pentru infrastructură alocat Consiliului Județean Vâlcea pentru anul 2021, au fost «tăiați» cinci milioane de lei.
„Din ură, din frustrare și ticăloșie, PNL blochează dezvoltarea acestui județ! De la finanțarea drumurilor locale și județene, au tăiat peste noapte 5 milioane de lei. De ce?! Probabil așa au fost ordinele de la… biroul galben. Acum, din ură față de râmniceni, care au votat masiv împotriva PNL, vin și blochează un proiect bun, destinat acelorași râmniceni. Pentru că așa e PNL; un partid care urăște și atât. Noi construim! PNL… nu puteți voi bloca, cât putem noi munci și construi! Oricât reclamați sau sabotați, binele învinge!”, au fost vorbele lui Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, pe marginea acestui subiect.
Material realizat cu sprijinul CJ Vâlcea