Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

PESR lansează provocarea 3A – Adevăr, Analiză, Acțiune


Sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 12.00, la Restaurant „Merișor” a avut loc conferința de presă prilejuită de lansarea oficială, și la Râmnicu Vâlcea, a Partidului Ecologist So­cia­list Român. De la „centru”, a participat o delegație condusă de pre­șe­dintele PESR – Vasile Orleanu, formată din Dumitru Valentin; unul dintre fondatorii partidului, prof. Ion Dumitru; Doru Tănase. Gazdă a fost Popa Petre – președintele interimar PESR Vâlcea, împreună cu reprezentanți locali ai formațiunii. Prin vocea preșe­dintelui Orleanu, noul partid se definește ca fiind singurul partid ecologist de stânga autentică. Ideile împărtășite de ecologiștii socialiști au într-adevăr o bază temeinică, respectiv…un stat este puternic atunci când are economie; își doresc să atragă tinerii, profesorii, medicii pentru a munci și a produce în țara lor; își propun să ducă o politică care să aibă în centrul atenției omul dar și mediul în care acesta se desfășoară și nu se referă aici doar la mediul fizic ci și cel spiritual.
Pe lângă multe aspecte legate de strategii; de ceea ce trebuie să facă practic un partid politic într-o țară, reprezentanții PESR au venit și cu o abordare destul de tranșantă legată de proveniența membrilor formațiunii politice. Așadar, președintele care va primi în organizația sa persoane care au fost la guvernare, a doua zi va trebui să-și dea demisia.
Mesajul final a fost unul direcționat către tinerii din Rm. Vâlcea și România, asta pentru că, nu-i așa, nu este un secret că tinerii sunt viitorul, viața lor este în joc iar dacă este ceva de schimbat numai ei o pot face. Mă opresc deocamdată aici, a început să fiarbă deja sângele lui Iancu în mine….

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politică și Administrație