Percheziții la Autoritatea Electorală Permanentă. Vâlceanca din fruntea instituției ar putea avea probleme


• simultan, descinderi au loc și în județul nostru
Prin intermediul unui comunicat de presă, dat publicității de către reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție, aflăm că exact în aceste momente procurorii DNA Ploiești fac percheziții la sediul din București al Autorității Electorale Permanente (AEP). De asemenea, se efectuează percheziții și în alte două județe din țară, printre care și Vâlcea.
„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008-2015, a unor infracțiuni de corupție. În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul de presă la care facem referire.
Conform unor informații prezentate de site-ul www.digi24.ro se pare că vizată de această anchetă ar fi chiar șefa Autorității Electorale Permanente, vâlceanca Ana Maria Pătru.