Pentru a fi mai aproape de cetăţeni şi de problemele lor, consilierul judeţean independent Tiberiu Georgescu şi-a înfiinţat propriul cabinet


Așa cum promisese în urmă cu câteva săptămâni, consilierul independent Tiberiu Georgescu și-a amenajat propriul cabinet la care vâlcenii sunt așteptați pentru rezolvarea problemelor. Cabinetul consilierului este amplasat în centrul Râmnicului, în spatele blocului în care funcționează Policlinica cu Plată, la parter. „Am dorit să fiu mai aproape de cetățeni și am decis să înființez acest cabinet. Oamenii au multe probleme și consider că în acest mod îi pot ajuta mai bine. Nu am stabilit încă programul meu de lucru la cabinet, însă pot spune că voi fi prezent de două ori pe săptămână. Voi sta aici de vorbă cu cetățenii și voi încerca să găsesc soluții pentru problemele lor sau măcar să îi îndrum spre o anumită direcție”, ne-a declarat consilierul județean.
În altă ordine de idei, trebuie spus că Tiberiu Georgescu se anunță deja unul dintre candidații cu șanse reale pentru ocuparea funcției de primar a comunei Golești. Aceasta este localitatea natală a părinților săi, iar consilierul județean independent are în plan să candideze la alegerile locale din vara anului 2016. Între noi fie vorba, Tibi Georgescu a început din timp lupta pentru binele comunității pe care intenționează să o păstorească. Din postura de consilier județean, el a avut un rol hotărâtor în ceea ce privește alocarea uniformă a sumelor de bani ce vin dinspre CJ către toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor.