Parohia Băbeni III participă la Gala Asistenților Sociali


În ultimii ani, Biserica Ortodoxă Română a reiterat apelul pentru intensificarea misiunii social-filantropice și ajutorarea celor aflați în suferință. De aceea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, întâistătătorul Eparhiei Râmnicului, prin Sectorul Social, la inițiativa tânărului Andrei-Sofian Stanciu (asistent social voluntar) și sub coordonarea preoților Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa, reprezentanții Parohiei Băbeni III au anunțat participarea, pentru a doua oară, la competiția națională intitulată „Gala Asistenților Sociali”. Parohia amintită din orașul Băbeni va participa la secțiunea «Instituția anului».
Evenimentul se va desfășura după următorul program:
• 13 ianuarie – 2 februarie 2021: înscrierea / nominalizarea;
• 3-16 februarie 2021 – verificarea și înregistrarea aplicațiilor pentru votul on-line;
• 17 februarie, ora 10.00 – 24 februarie 2021, ora 00.00: vot on-line;
• 25 februarie – 9 martie 2021: jurizare.
Vom revenii cu detalii în privința datei în care va avea loc premierea câștigătorilor ce se va desfășura la Ateneul Român din București, evenimentul urmând să fie prezentat pentru a șaptea oară de către Andreea Marin.
În context este de amintit faptul că, în Patriarhia Română, anul 2020 a fost proclamat oficial de către Sfântul Sinod drept «Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români».
• Material realizat cu sprijinul Serviciului de comunicare și mass-media al Parohiei Băbeni III